Menu
EUR
Terugblik Fashion Feestje Voorjaar 2024

Terugblik Fashion Feestje Voorjaar 2024

Door: Suzan Reacties: 0

Wow! Wat een tof weekend hebben we gehad!
Druk, van alles tegelijk en een enigszins gestructureerde chaos. Oftewel, helemaal mijn ding! Vraag Janine even wat zij ervan vindt en je krijgt een iets ander antwoord. En Floortje IS chaos dus die vraag hoeft niet gesteld te worden.

Zaterdag startten we de dag met een fotoshoot, waarbij Michelle van By Mich de foto’s maakte. Er werden door héél veel kinderen héél veel sets op de foto gezet. Toffe, hippe kleurrijke en vrolijke sets voor de mooie dagen die echt snel komen gaan! En applaus voor die fotomodellen van ons, het weer was immers zaterdag niet echt zomers te noemen. (Lees; er waren wat klapperende tanden zichtbaar) De kinderen hebben het echt supergoed gedaan! En af en toe een warming-upje hielp daar zeker bij!

We delen de foto’s snel met jullie, genoeg inspiratie komt jullie kant op!
Check onze Instagram dus regelmatig.

En toen hadden we de middag nog…
Dikke donkere wolken pakten samen boven onze winkel, HELLUP!! Gelukkig hadden we mooie parapluutjes die ons zouden beschermen tegen deze bak regen. Maar hey! Viel dat even mee! 3 druppels kregen we op ons pluutje en toen….Brak de zon door! Kan ook niet anders met zo’n stralende collectie natuurlijk!

En waar mijn prioriteit lag bij het showen van de goede sets en de organisatie van het Fashion Feestje, lag dit bij de kinderen iets anders. Door hen werd er driftig overlegd wie wanneer en waar welk kunstje kon vertonen. Zo kwam het dat je naast de mooiste kleding ook de arabier, radslag en kopstand op onze roze loper zag. GEWELDIG! Zelf bedacht en overlegd met elkaar, echte professionals die modellen van mij! Mega trots ben ik dan ook op ze! En ook heel fijn dat alle vaders en moeders allemaal meedenken, meehelpen en het laten gebeuren!

En vandaag hadden we koopzondag! Geen tijd om het reclamebord op de plek te zetten. Jullie stonden al te wachten voor de deur! En… setjes gingen van de roze loper zo naar de toonbank. Fijn om te zien dat jullie direct geïnspireerd zijn geraakt! Hier doen we het voor!

Kom je ook snel bij ons? We helpen je écht graag!
(Ps. We hebben ook veel speelgoed/vermaak voor de kinderen, dus je kunt ook echt even lekker de tijd nemen)

Tot snel!
Liefs, Suzan

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe aanbiedingen en styling tips. Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang direct 10% korting op je volgende bestelling.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelmandje
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »